Младенов изрази раздразнението си от факта, че според него се говори само за проблемите в ЦСКА, а не за тези в Лудогорец и Левски.

"Това е рутинна среща. След свършване на шампионата се срещаме с ръководството да уточним селекция, кои ще освобождаваме и дали сме доволни от свършената работа", заяви Младенов, цитиран от Гонг.

"Не мога да разбера защо говорите само за заплати и пари, след като трябва да се редуцира бюджета, той ще се редуцира. Не знам защо се пускат такива слухове. Да знаете нещо за Лудогорец? Кой какви пари взима? Кой ги е гледал тези футболисти, които ги взимат. За Левски нещо да знаете? От нас всичко излиза като..."

"Не мога да кажа с кой се разделяме. Оставил съм имената, срещнахме се с футболистите. Обясних на всеки един поотделно, какво и защо и се разделихме като хора. Дали футболистите са съгласни с това, което им предложихме, вече са разговори на ръководството. Не коментирам нищо за Мартин Камбуров, Владислав Романов и Ивайло Чочев."

"За моята заплата ще излязат хора от ръководството, питайте тях. Дали ЦСКА ще бъде силен следващия полусезон зависи от много неща, не само от селекцията", допълни Младенов.