"Червените" посрещат утре от 19:00 часа на "Българска армия" лидерите в класирането в двубой, който може да се окаже с ключово значение в борбата за титлата.

"Имахме четири дни от последния мач в събота. До вчера всички бяха добре, днес ще тренираме само с групата, всички 19 в нея са на линия. Ще видим кой ще замени Платини, във футбола няма незаменими. Коце Стоянов е с температура и по всяка вероятност няма да попадне в групата. Венци Василев също беше болен, но е по-добре, вчера тренира", коментира Радуканов на днешния брифинг, цитиран от БГНЕС.

"Не съм правил сметки, знаете, че в ЦСКА се играе винаги за титла. Надявам се, че с победи ще заемем това място, което ни се полага. Уважаваме противника, шампиони на България, спечелиха три купи през миналия сезон. Не съм се изправял срещу Петев досега, уважавам го. Ключово ще бъде играчите да излязат и да оставят сърцето си на терена, както и във всеки мач. Всичко е в техните крака, ако победят утре, могат да постигнат нещо голямо. Аз ще дам всичко от себе си", допълни старши-треньорът на "червените".