Шампионите не успяха да се възползват от поредната грешка на Левски и да увеличат преднината си на върха на класирането.

"Говорихме си с Майкъла и Венци Живков, много е спорно кой трябва да е по-доволен от това равенство. Като гледаме класирането - Левски и Литекс, дадохме им въздух. ЦСКА имат лесна програма, имат шанс да бият Левски и да си вземат останалите мачове. Нито ние играем по най-добрия начин, нито другите отбори. Първенството ще бъде интересно до последния кръг", сподели Домусчиев след срещата, цитиран от БГНЕС.

"Играхме за победа, видяхте, че в началото тръгнахме с една много офанзивна схема със само един дефанзивен халф. За съжаление, на Ивайло ще му трябва време, за да почне да променя някои неща в играта ни. Имаме възможност да се учим от грешките си и ще имаме възможност да направим корекции. Много ме притеснява, че не вкарвамe голове, както предполагам и всеки фен на Лудогорец. От друга страна защитата играе много добре - 21 кръга, осем гола", допълни той.

"Не мога да кажа за Гъргоров преди лятото. Той не ми е казвал да е подписал договор с друг тим. Емил Гъргоров вече е легенда на клуба, капитан на отбора, ако не получи задоволителна оферта от друг отбор, в Лудогорец винаги има място за него", каза още Домусчиев.