"Червените" направиха реми и в първата си проверка на холандска земя срещу Криля Советов преди три дни. ЦСКА започна колебливо и позволи на белгийците да контролират мача в началните минути, предаде БТА.

В 10-а минута Гент поведе с гол на Рами Гершон, който се разписа с точен удар от дъгата пред наказателното поле. Постепенно "армейците" изнесоха играта в по-предни позиции и така се стигна до изравнителен гол на Тони Силва в 30-а минута.

Португалецът промуши топката в мрежата, след като получи пас с глава от Маркиньос. До почивката Иван Стоянов можеше да даде отново аванс за ЦСКА, но се засуети и топката му бе отнета.

След почивката старши треньорът Стойчо Младенов пусна в игра двама нови футболисти - левия защитник Сендрино Мисиджан, който вече подписа договор, както и дошлия на проби Кристиян Супусена.

През второто полувреме в състава на ЦСКА бяха извършени 10 смени, което разстрои ритъма на игра и по-опасните положения за гол бяха пред вратата на Стоян Колев, който обаче не допусна ново попадение.