Вижте декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

"От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на "Лудогорец Арена". Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави.

В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости. Впрочем, доколкото знаем, секторът, който вие наричате "Аквариум", като идея е заимстван от игрището в Коматево.

А обитаващите ст. "Българска армия" искаме да попитаме, дали е нормално да се рони асфалта по целия стадион и да те целят с камъни, все едно сме в Средновековието? Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх. Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евротурнирите", заявяват феновете на "Лудогорец" в декларацията в отговор на нападките".

ЦСКА с обръщение относно интереса към Каранга

Феновете на Ботев също недоволстват от Лудогорец

Клубове с протест за сектора за гости в Разград

Вижте класирането и програмата в Първа лига