Двамата са се спрели на играчи от българското първенство. Първият играе в Черно море, вторият в Локомотив (София), а третият в Западната "Б" група.

След няколко неубедителни мача Ясен и Гонзо решили да обсъдят възможностите за подсилване на тима. За момента обаче собственикът Тодор Батков им е казал да не бързат. Това подсказва, че бъдещето на дуото на "Герена" е под сериозен въпрос след двете поредни години без трофей в клуба, информира "7 дни спорт".

Силните изяви на младия вратар Пламен Илиев пък са накарали собственика на клуба Тодор Батков да вдигне заплатата на футболиста.

Според информация на "Тема спорт", от другия месец адвокатът ще увеличи с петдесет процента заплащането на стража. В момента футболистът взима по 4000 лева на месец, докато от следващия вратаря ще взима по 2000 отгоре.

За решението на Батков е повлиял и спортният директор Георги Иванов - Гонзо. Двамата са разговаряли по този въпрос след отпадането на "сините" за Купата на България от Литекс. Въпреки че столичани напуснаха турнира след изпълнение на дузпи, младият страж бе един от най-добрите играчи на своя тим в мача. Той не допусна гол от игра, а освен това успя да хване и дузпа на Дока Мадурейра.

През настоящия сезон за трети път се случва босът на "сините" да увеличава заплатата на някой от играчите. Преди Илиев, нови договори получиха Гара Дембеле и Дарко Тасевски, които прибират съответно по 17 и 13 хиляди лева на месец, информира livesport.