Шефовете на зелено-белите са твърдо решени да превърнат тима, който бе пред фалит миналото лято, в сериозен фактор в шампионата и затова няма да щадят средства за селекция. Илиан Илиев вече е набелязал конкретни попълнения, с които смята, че отборът ще може да гони място в тройката и участие в лига Европа, а веднага след края на сезона ще влезe в конкретни преговори с тях, пише "Тема Спорт".

Към момента имена не се споменават, но става въпрос най-вече за изпълнители в халфовата линия и нападението. По всяка вероятност след последния кръг в "А" група Берое ще се раздели с поне двама от ветераните в състава, като с най-малки шансове да останат са Диан Генчев, Петър Костадионов и Станислав Бачев. На тяхно място Илиев планира да привлече млади и перспективни футболисти.

Поставянето на високи цели за следващия сезон е било и най-важното условие при преговорите за новия договор на Илиан Илиев. Специалистът се е съгласил да преподпише веднага, след като от ръководството са гарантирали, че Берое повече няма да "живурка" в средата на таблицата, предаде ТопСпорт.