Треньорът, който в момента работи в Саудитска Арабия, отрече да е имал разговори с президента на "сините" Тодор Батков по този въпрос. Все пак той допълни, че ако някога се завърне в Левски, ще иска да има пълната власт, а не да бъде пионка като Ясен Петров в момента, предаде ТопСпорт.

"Не съм казвал, че отивам на разговори с Батков. Казах само, че се прибирам на 20 май. Не съм разговарял с никого в Левски, защото този отбор си има треньор и не би било коректно от моя страна. Даже и да съм водил разговори, няма да го разкрия пред медиите. Нито казвам дали съм водил разговори, нито дали не съм. Съвсем отделна тема е дали имам или нямам интерес да поема отбора. Не обичам да говоря хипотетично. Първо ще говоря със семейството си, да видя те какво искат. Може и да остана в Саудитска Арабия или да отида в друга държава", заяви Димитров в интервю за “7 дни спорт”.

“Естествено, че ако аз съм треньор на Левски, ще искам да нося задълженията и отговорностите и да си имам моите правомощия. Ако ме познавате малко по-добре, не бихте ми задали подобен въпрос дали ще съм пионка", каза още Херо.