Лошата новина за всички българи е, че на пейката цял мач за победителите престоя Димитър Бербатов, а неговите конкуренти в атаката Уейн Рууни и Хавиер Ернандес вкараха съответно по три и два гола.

Цял мач за домакините пък игра българският национал Мартин Петров, който бе може би най-острият играч на Уондърърс.

Юнайтед започна мача без много много да бави съперника си. Още в 5-ата минута резултатът бе открит. Нани проби и центрира ниско, като на близката греда Чичарито показа, че не е забравил как се бележат голове, въпреки контузията, която го мъчеше до скоро - 0:1.

Малко по-късно Мартин Петров бе близо до изравняването, но Уейн Руни изчисти от голлинията. В 17-ата минута пък Рио Фърдинанд увисна при едно добро центриране и за малко не се стигна до гол, но Дейвис не успя да се възползва.

Болтън продължи да играе добре, но пък за жалост на домакините Юнайтед продължи да бележи. Отново Нани центрира добре, а този път Рууни сложи крак на пътя на топката - 0:2.

В 25-ата минута Юнайтед направи шока за домакините пълен. Фил Джоунс впечатли всички със страхотен като за бранител пробив и пробва удар, който обаче бе избит от Яскелайнен. Топката попадна в Рууни и английският национал без забавяне вкара за 0:3.

Две минути по-късно и Чичарито вкара втори гол, но този път той бе отменен заради засада.

Началото на второто полувреме бе за Болтън. Домакините накараха на два пъти Давид Де Хеа да показва рефлекс. Вместо това, голът отново бе в тяхната врата.

В 59-ата минута Нани отново направи поредния си фамозен пробив, топката попадна в Чичарито и резултатът бе ясен - 0:4.

Поредната асистенция на Нани стана факт в 67-ата минута. Този път от нея се възползва Рууни, който оформи хеттрика си.

До края на мача темпото падна и нови голове не паднаха, предаде ТопСпорт.