Ново голово шоу на Юнайтед, Бербо отново резерва

Супершоуто на Манчестър Юнайтед продължава. "Червените дяволи" буквално се подиграха на един от най-стабилните тимове във Висшата лига Болтън и го разбиха с 5:0 като гости.

Обратно в новината

Коментари - Ново голово шоу на Юнайтед, Бербо отново резерва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мачове още, колкото си искаш.всеки грамотен знае, че хората се изражодват.то било футбол, то било друга работа. та да видим какво ще стане.като ми слоят прекалено много месо в чинята, не го приемам като хубав знак.та и с футбола е така.му сега е в еуфоря.но и една к.... може да развали идиличната картинка.вече е ставало.да почакаме, имаме време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Англичаните, ще докажат отново,че са по-велики от другите наций.Не им е удобно Българин да е голмайстор в Англия.Спряха Бербатов и Тевес.Не успя нито един Англичанин да ги надмине.Сега вече тактиката е друга.Ние нека да плюем Бербатов, те да бъдат горди с Рууни.Има разни индивиди, които само злорадстват на ситуацията с него.Манипулацията е страхотна спрямо него, защо да не го подкрепим?!!!!е, щом на някои така им е приятно!!!!!!Жалко!!!!

Факт е че с тази игра на Руни и Чичерито,Бербо ще бъде резерва.Само не мога да разбера,защо злобее нашата нация. Лечков каза че Мартин и Стилиян вече нямат място в национала,а те вчера се представиха страхотно.Защо винаги гледаме в паницата на другия а не гледаме в нашата.Винаги са ни виновни други.Играл,не играл Бербатов виновен. Направете справка от както голямата перука е на поста прецедател на БФС,какви резултати има България.Вижте само какви роднини играят в национала и какви мениджърски протежета ни закопават. Браво на управниците от БФС.Едно нещо поне разбдахме,че можете да правите,а то е да унищожите футбола в България

Виж според мен основната причина за тази огромна разлика между играта им в клубните отбори и националния е, че там имат отбор, сплотеност, спокойствие, добронамерено отношение и не само към съотборниците, а и към хората като цяло! Това е огромната разлика! Тук в България има ли такова нещо!? И не става дума само за взаимоотншенията в спортните среди, а по принцип!

Дреме му на Бербо, с тая заплата ще си лежи по плажовете до дълбоки старини, а и вероятно ще се откаже от футбола следващата година.

Това вече си е подигравка! Никога не съм го харесвал като играч, но вече и на мен ми става жал за него! Хубаво е да си сред най-добрите, но като не се вписваш в пейзажа, по-добре е да се оттеглиш! Всяко зло, за добро!

Ехеей хейтърчета ... МЮ щеше бой да яде ? Кво става сега, що не губят ? 8 гола на Арсенал, 5 на Болтън ... как ви звучи - слабо ли е ? Сега Берба може да го плюете на гюме ... ама ще вземат да го пуснат и да вкара някой гол. Кво ще правите тогава, душици дребно скроени?

това говедо бербатов няма никога да влезе в игра този сезон той е класическа марда и изобщо на пасва на играта на отбора

най ме кефят неграмотните роми като теб, вземи се ограмоти и ела си давай мнението!

Няма бъдеще за Бербо в този отбор - жалко, но е истина!

Всеки уважаващ себе си човек разбира, когато е нежелан в един отбор, колектив и т.н. Берба, вземи си нещата и отиди в отбор, в който ще те уважават!

Що бе пич? Бербо може да се пенсионира на резервната скамейка на Олд Трафорд без да се поти. Ти познаваш ли по-висока, -сладка и -славна пенсия? Само опитай да сравниш бербовия сладък "провал" с "гениалната" кариера на Гонзо и ще разбереш колко мъдър всъщност е Митко ...

Бербатов не беше много весел на скамейката.Но направо трябва да е щастлив,че е на нея.Македа и Оуен въобще не бяха в състава.

Най-добър нашия, най-добре топли скамейката

Не е никаква новина,че бездушното същество наречено бербатов,цял мач е стояло на резервната скамейка.Та той не е ставал от нея от месеци.И без да се говори за него,Ман.Ю.си бият навсякъде

Върви в храстите да се облекчаваш!!!Първите 4 гола се наричат "бербатки",защото Нашият тъка вкарваше в МЮ.Просто Р и Ч показват ,какво са научили от Мите.Петият гол се нарича "рунинка".Иначе Болтън игра като равен с равен и "бербатките"взеха превез.

Как не те е срам да говориш такива простотии!? Явно ти си не само бездушно същество, ами и простак, неразбиращ от футбол!!!