Новият стадион, който ще бъде от­крит със сблъсъка в неделя, ще е пълен до последното място. Това ще е и първият мач от "А" група, който се играе в Разград - местният тим никога не бе достигал до елита преди този сезон. Ре­фер на двубоя ще е Георги Йорданов.

Лудогорец ще пусне само 400 фенове на Левски на трибуните. Местата мо­же да се окажат недоста­тъчни, защото се очаква по­вече "сини" да идат на любо­питния и важен мач. Но, колкото и да са, привържениците на Левски от София и региона ще се рад­ват на подвижен магазин за фенартикули пред сектора за гости. Изобщо - атмосфе­ра като за голям мач!

Теренът на новия стадион вече е готов, наред са и съ­блекалните, и паркингът. С това приключи първата част от ремонта, който в следващите си етапи включва та­бло, осветление, козирки... А в ход е и строежът на мо­дерната тренировъчна база с хотелска част и възстано­вителен център.

"Теренът е страхотен - радваше се наставникът на домакините Ивайло Петев. Голямо събитие за града е идването на Левски, но ние ще играем като във всички останали мачове. Ще се надиграваме, дано успеем да ги победим."

Лудогорец от вторник е на лагер в Трявна. Отборът ще се прибере в Разград чак в събота вечер, когато ще тренира на новия терен в ча­са на мача (17 ч).

Проблем за новака е травмата на Иван Стоянов, който навех­на глезен при победата с 1:0 над Черно море във Варна. Все пак по-вероятно е бив­шият нападател на ЦСКА да играе.

В Левски мислят за по­ста десен бек, защото Дъстли Мюлдер получи травма в коляното на тренировка и отпадна за мача, предаде Novsport.