Срещата в София между националите ни и тези на Уелс е протоколна, предвид това, че лидерът в класирането Англия вече си осигури класиране напред от нашата група след равенството 2:2 с Черна гора.

Мирко Вучинич и компания пък стигнаха до място в плейофите за сметка на Швейцария, която изненадващо падна от отбора на Спийд.

"Мисля, че Швейцария бяха най-добрият отбор, с който бяхме играли досега и те ни създадоха някои проблеми. От друга страна ние изглеждахме много опасно, когато атакувахме през първото полувреме. Все пак смятам, че победата бе заслужена", започна Спийд.

С успеха тимът му се отлепи от дъното в класирането на група "G", където вече е България с новия си треньор Михаил Мадански. Вчера спецът дебютира начело на отбора ни със загуба с 0:3 от Украйна в контрола. Ако Уелс успее да ни победи във вторник, а Черна гора надвие Швейцария, островитяните ще имат шанс да завършат на почетното трето място в класирането.

"Мисля, че ще ни бъде тежко да гостуваме в София, те имат нов треньор, а срещите в Източна Европа винаги са трудни. Ще видим как са играчите ни днес и утре, а за България ще мислим във вторник", добави младият спец, цитиран от Гонг.