Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира представянето на националния отбор, както и актуални теми около в футбола ни.

В интервю за предаването "Арена Спорт" по БНТ бившият нападател обяви, че промяната, която той обещава, ще настъпи съвсем скоро.

"Винаги трябва да пазим надеждата и вярата, че може и по-добре. В нашия случай трябва и може по-добре, спрямо какво се случва във футбола ни и как се представяме. Затова последните няколко мача бяха искра надежда, че нещата тръгват по правилния път чисто футболно.

В случая заслугата е изцяло на играчите. Но това е капка в морето. Не трябва да се главозамайваме. Трябва да стоим здраво стъпили на земята, смирени. Ние сме отбор, който има потенциал, но не намираме постоянството.

Проблемите са твърде много и никой не трябва да се заблуждава, че една-две победи, постигнати от националния отбор, ще могат да ги скрият. Знаете много добре по какъв път съм поел. Трябва промяна и ние работим за нея. Тя ще настъпи съвсем скоро", заяви Бербатов.