Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез няма да може да присъства на традиционната пресконференция преди финала за Купата на България. Именно поради тази причина той коментира предстоящия утре двубой пред Професионалната футболна лига.

"Канарчетата" ще тренират в Пловдив тази вечер и чак утре ще пътуват за София, като това е причината той да не може да застане пред медиите заедно с колегата си от Лудогорец - Георги Дерменджиев.

"Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла. Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем нашия максимум и вярваме, че можем да направим нещо добро за нас и за клуба. Наясно сме, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Но имаме надежда и вяра в нашия отбор", започна Керкез.

"Настроението при нас е супер. Всички футболисти, служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът", допълни треньорът на Ботев. "Нормално е да не сме фаворити в този мач. Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и разбира се са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо", добави той.

"Всички играчи, на които разчитахме в последно време, са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички са тук, напълно здрави и вървим с пълна мощност", заяви той. "Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас, ще даде най-доброто от себе си и ще видим какво ще се случи накрая", завърши наставникът.

Финалът е от 19.00 часа утре на националния стадион "Васил Левски".