Футболната легенда Златан Ибрахимович продължава да тренира и да поддържа форма и при прекъсването на първенството в Серия А, като излиза на терена с отбора на Хамарби. Ибрахимович притежава и значителен дял от акциите на зелено-белите от Стокхолм.

Шведският вестник Експресен публикува видео на тренировките на Ибрахимович с тима от Стокхолм, а председателят на клуба Рихард фон Юкскул потвърди пред националната телевизия SVT, че играчът сам е поискал да се присъедини съм заниманията.

Колко дълго Ибрахимович ще тренира с отбора на Хамарби за момента не е ясно, както и дали всеки ден ще ходи на заниманията. Той се прибра в родината си през март, когато първенството в Серия А беше спряно и за момента няма ясна дата за неговото подновяване.

Рестрикциите за ограничаване на коронавируса в Швеция са много по-леки, отколкото в другите европейски страни и тренировките са разрешени, макар и мачовете да са силно ограничени.

38-годишният Златан си навлече гнева на феновете на Малмьо ФФ, първия му професионален клуб, че не даде пари при тях, а купи 25 процента от акциите на столичния Хамарби миналата година.