Кристиано Роналдо бе изгонен с директен червен картон, а поредните викове "Меси, Меси" го разяриха допълнително, по време на напечен полуфинал за Суперкупата на Саудитска Арабия.

Ал Хилал елиминира с 2:1 тима на Кристиано - Ал Наср, а португалската суперзвезда изпусна нервите си в 88-ата минута, когато удари с лакът в гърдите съперников играч.

Той, разбира се, преигра и се затъркаля атрактивно по тревата близо до тъчлинията, въпреки че не изглеждаше да е чак толкова сериозно ударен.

Но посягането си бе факт и червеният картон не бе нелогичен.

При напускането на терена от Роналдо, феновете на съперника подеха познатите възгласи за Меси, което още повече вбеси аса.

Но той сдържа нервите си този път и не отвърна с жестове.

До инцидента с неговото изгонване, тимът на КР7 вече губеше с 0:2 от големия му конкурент в саудитския футбол. Местната звезда Ал Даусари и бразилецът Малком бяха вкарали попаденията през второто полувреме.

В добавеното време Садио Мане върна един гол, но нямаше повече драма, а Ал Хилал отива на финала срещу Ал Итихад на Карим Бензема.

Така лидерът в класирането на Саудитската лига съвсем съсипа сезона на Роналдо.

Ал Хилал е с 33 поредни победи във всички турнири, води с 12 точки в първенството пред Ал Наср, а сего го изхвърли и от Суперкупата.

В края на месеца са и полуфиналите за Кралската купа, където двата съперника се разминават, но е вероятно да се срещнат на финала.