Жребият за тазгодишното издание на "AllStars за Купата на бизнеса" вече е факт.

Надпреварата се организира от фондацията на Димитър Бербатов и ще се проведе на 30 септември и 1 октомври в НСА.

18 отбора са заявили участие, като ще бъдат разпределени в 6 групи.

"Фондацията на голмайстора на България за всички времена с радост приветства компаниите от различни сфери на бизнеса, които подкрепиха изданието за 2023 година. През 2022 година отборите участваха по покана, а за второто издание всеки, който отговаря на критериите за участие, можеше да се запише в уебсайта на турнира https://kupata.dberbatov.org/. AllStars този път са "Берьозка", BULATSA, Bosch ECS, CETIN, Coca-Cola HBC, Coca-Cola HBC Bulgaria, Danone, DXC Technology, ОББ, Payhawk (с два отбора), SiteGround, Speedy, TESY, Think Smart, "Фантастико", Festo и ЧСИ Мариян Петков", информират организаторите.

В присъствието на представители на по-голямата част от отборите, в Ректората на НСА вчера беше изтеглен жребият. Всички мачове ще се играят на терен 5 в НСА.

За втора поредна година Dir.bg е медийният партньор на турнира. Партньори са и Националната спортна академия "Васил Левски" - домакин на надпреварата, AGMA студио и BESCO.

"AllStars за Купата на бизнеса" е основан от Фондация "Димитър Бербатов" през 2022 година. Турнирът е замислен като футболен празник за бизнеса, който обича футбола, който има отбор от служители и който е социално отговорен.

Даренията, които компаниите правят, за да участват, захранват основния фонд на фондацията.

kupata.dberbatov.org