Треньорът на Левски Станимир Стоилов беше много разочарован от срещата с ЦСКА на националния стадион, която завърши при резултат 0:0.

Мъри е категоричен, че мачът изобщо не е трябвало да се играе след 15-ата минута заради снеговалежа и каза, че тези решения трябва да се взимат по-смело.

"Футбол се игра само първите 10-15 минути. Започнахме добре, имахме контрол. После стана битка, повече случайности. След 15-ата минута нямаше футбол. Дълги години говоря. Не трябваше да има мач, утре можеше да стане празник. Омръзна ми да се занимавам със страхливи хора, на които им се плаща да взимат правилни решения.

Преди срещата теренът беше перфектен. После снегът започна, казах на съдията, че това не е терен. Това беше мнението и на ръководството. Днес за утре сме, за това сме на настоящето дередже. От понеделник алармираме да има отопление. Елементарно е - обилен снеговалеж и мачът се отлага за 24 часа. Видяхте как играхме първите 10-15 минути. Не бяхме готови за такъв стил игра. Щом на хората им харесват да играем на снежни топки, ще играем и ще се гоним само в точките. Почти 45 минути с човек по-малко имахме желание. Но исках да видя отбора на прекрасен терен. Футболът е за радост.

Не би трябвало да ме питате. Би трябвало всички да седнем заедно и да отложим мача, но никой не носи отговорност. Какъв футбол да стане? Не казвам, че резултатът ще е друг. Искахме да видим дали сме готови да играем с първите два отбора в класирането. Ние не отговаряме за цветната боя. Преди три месеца казаха, че ВАР системата не работи с червени линии. Чудим се какво да измислим", заяви Стоилов.