Вратарят Иван Карадцов, който бе титуляр на вратата в последните два официални мача на България, отнесе тежка глоба от комисията по Етика и феърплей към БФС.

Той трябва да плати 3000 лева заради уронването на престижа и нарушаване на честта и достойнсвото на съдиите, се оказва в официалното съобщение.

Въпросното уронване на престижа дойде в минутите след мача между Арда и Левски в събота, който завърши при резултат 0:0. Макар в мача почти да нямаше интересни моменти, а футболът да бе на много ниско ниво, Караджов незнайно защо има претенции към рефера като сподели:

"Господинът, който ръководеше нещата, направи така, че ни изнерви и да не можем да играем нашата игра от предния мач.

За тримата симпатяги в черно много мога да кажа, но нас само ни глобяват. Те имат голяма роля, че футболът е на такова ниво. Докато не се оправи това нещо... То не може всеки мач, аз съм на успокоителни след всеки мач. Да ни оставят да играем футбол.

Отиваме на "Армията" - пребиват ни, мачът тук - пребиват ни. Червените картони трябва да ги пропуска, прегледайте ги на записите и ще видите. Ако аз бях отсреща в такава ситуация, щяха да ми дадат шест червени картона. Още много мога да кажа, но после аз ще го отнеса. Нека играем футбол и по-добрият да ни победи. Те какво, палят си колите и си тръгват. Ние семейства има да храним".