Кристиано Роналдо излезе с първа реакция след огромния скандал, който забърка в края на мача между Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Сърдит от факта, че не влезе в игра, португалецът просто си тръгна от резервната скамейка минути преди края на мача и изобщо не догледа победата на своите съотборници с 2:0.

Действията му имаха огромен отзвук, като не се намери човек, който да застане на негова страна. Треньор, анализатори, дори и феновете признаха, че този път Роналдо наистина прекали.

Очевидно и самият той се разкайва за действията си, защото пусна съобщение в социалните мрежи, в което признава, че се е поддал на напрежението, а това не е опция и никога не е било.

"Както винаги съм правил в моята кариера, опитвам да се отнасям с увжение към моите колеги и треньори. Това не се е променило. Аз не съм се променил.

Същият човек съм, същият професионалист от последните 20 години в елитния футбол. Уважението винаги е заемало основна роля във взимането на решения.

Започнах много млад, а по-старите и опитни играчи бяха пример за мен. След това опитах самият аз да бъда пример за младите, които растяха във всички отбори, в които играх. За жалост понякога това не е възможно и напечените моменти не показват най-добрата ни страна.

В момента чувствам, че трябва да продължа да работя в Карингтън, да подкрепям съотборниците си и да бъда готов за всичко и на всяка цена. Поддаването на напрежението не е опция и никога не е било.

Това е Манчестър Юнайтед и трябва да стоим заедно. Скоро отново ще бъдем заедно."