Сагата около бъдещето на Жорди Кайседо продължава да се заплита.

Нападателят на ЦСКА, който вече над една седмица отказва да се завърне в тима и се опитва да су уреди трансфер в Турция, е дал обещание тази вечер най-накрая да пристигне на лагера в Австрия.

Еквадорският национал е имал телефонен разговор със сина на Гриша Ганчев - Данаил, като двете страни са стигнали до съгласие.

Нападателят е дал мъжката си дума, че в събота вечер ще пристигне във Виена при останалите си съотборници и ще се приесъедини към лагера на "червените". От клуба ще пратят свой човек, който да просрещне Жорди и да го отведе в хотела.

Там той ще се види с Данаил Ганчев, който лично инспектира подготовката на ЦСКА.

Дори Кайседо обаче да се завърне към тренировките с "армейците", негов трансфер остава много вероятен.

В същото време най-новото попълнение на ЦСКА Брадли де Нойер използва социалните мрежи, за да се сбогува с вече бившия си клуб Фарул (Констанца). Той изказа и специални благодарности на треньора Георге Хаджи.

"Искам да благодаря на Фарул Констанца за страхотното време, което прекарах с отбора, щаба, ръководството и всички фенове. Напускам клуба след пет години със страхотни спомени. Специални благодарности на господин Хаджи, той ме направи играча, който съм днес", написа нидерландецът в Инстаграм.