Поредният епизод на "SportCast" предлага откровена дискусия по няколко теми, които са актаулни в родния футбол.

Деян Веселинов и колегата Стефан Стефанов, водещ на спортното предаване на ТВ1, обсъждат ситуацията в ЦСКА след новините за смяна на собствеността на клуба и кога могат да се чакат промени.

Каква е оценката за деветте години на Гриша Ганчев на "Армията"? Според Стефан Стефанов - нелоша за свършеното административно и спечелената битка ЦСКА да има нов стадион.

И съвсем недобра за спортно-техническия проект, който сякаш буксува на едно място от няколко сезона.

Ето и избрано от думите на госта по темата:

"Най-големият проблем на Ганчев е, че не разбра разликата между това да управляваш Литекс в Ловеч и ЦСКА в София. Разликата в мащабите е голяма, а той се опита да бъде собственик по същия начин на "Армията"."

Още един въпрос е особено наболял днес, след като 11 от 16-те клуба в елита ни отказаха намаляване на броя на тимовете в efbet лига. Само пет - Лудогорец, ЦСКА, Левски, Ботев (Пд) и ЦСКА 1948, пожелаха свиване на броя на елитните тимове, за да се търси повишаване на качеството в първия ешелон на първенството ни.

Останалите 11 бяха против, а според Стефанов, причината е - за да не им се наруши спокойствието и "живуркането".

"Това е истината - харесва им сегашното състояние, защото - колкото повече отбори, толково повече шанс имаш да не изпаднеш и няма от какво да се притесняваш", твърди гостът в "SportCast".

А откъде идва любовта му към Манчестър Юнайтед?

Защо клубът е в такава криза на резултати и как вижда бъдещето за "червените дяволи" един от най-страстните му привърженици в гилдията на спортните журналисти?

Вижте във видеото целия епизод на "SportCast" - подкаст с мнение, в който никой не спестява това, което иска да каже по горещите теми.