• Надигра ли ЦСКА Левски в голямото дерби на българския футбол, въпреки победата с 3:1?
  • Какво бъдеще очаква "червените" със собствеността и в спортно-техническата част?
  • Трябва ли да остане Николай Костов начело на "сините" и къде се коренят големите проблеми на тима под негово ръководство?
  • Какви са впечатленията след празника по случай 100-годишнината на Етър (Велико Търново)?
  • Защо Ливърпул влезе в неизлечима криза и решението на Юрген Клоп ли е големият проблем?
  • Какво е бъдещето на българския спорт след решението за бетинг компаниите?

Всички тези любопитни въпроси изникнаха след поредния вълнуващ футболен уикенд по българските и чуждестранните терени. Отговорите отново се опитват да намерят коментаторите в Sportcast на Dir.bg и Corner.bg.

Водещият Деян Веселинов и неговите събеседници Динко Гоцев и Венислав Кирилиов дават своето мнение по горещите теми, като акцентът естествено пада върху втората поредна победа на ЦСКА над Левски в рамките на 20 дни.

"ЦСКА не игра в този мач толкова добре, колкото игра в предишния. През второто полувреме при малко повече късмет и ефективност за Левски мачът можеше да е много голямо треперене за ЦСКА. "Червените" го изиграха много зле тактически, но ефективността победи", смята Динко Гоцев.

"Ако разглеждаме двете дербита, в първото разликата между "червени" и "сини" беше по-голяма. Футболът е логичен спорт и няма изненадващо в първото полувреме в това дерби. Краят на първия мач се пренесе в първото полувреме на втория мач", добави Венислав Кирилов.

Тези и още много интересни коментари по актуалните теми може да чуете и видите във видеото.