Списание "Спринт" излезе в безплатно издание от 100 страници за Световното първенство по футбол Катар 2022.

Единственото у нас спортно издание в такъв формат излиза вече от повече от 6 години.

Брой 30 е само на PDF формат, а вие можете да разгледате и изтеглите тук, напълно безплатно.

"Спринт" всъщност е в обичайния си вид - голям формат, луксозен дизайн. Но вече е и тип мултимедия.

Списанието гъмжи от видео - общо 100 клипа на футболисти, отбори и по другите теми.

Отделно е приложена схема на турнира, която можете да свалите и да попълване на компютъра или телефона по време на шампионата. И двата формата свалете долу.

Представени са 32-та отбора, техните треньори и звезди с текстове и статистика. Личи и историята на мондиалите, българските участия¸ вечните класации и рекордите, стадионите в Катар плюс любопитни факти. Естествено - и телевизионна програма.

Изпъкват прогнозите на футболистите и треньорите от ЦСКА и Левски, които влязоха в битка кой ще познае световиня шампион.

Коя е най-бедната страна на мондиала?

Този и много други отговори - в безплатния брой 30 на списание "Спринт" за Световното.

Продуктът е напълно свободен за разглеждане, четене и главното - за изтегляне/сваляне. Списанието е подходящо за компютър, лаптоп, таблет, телефон. Естествено, принтирането също е вариант - например на схемата на турнира или на тв програмата.

За лесно четене ви трябват основно няколко иконки в зависимост от софтуера на вашето устройство. Главните са ясни: плюс-минус, на една страница (за четене), на две/фолио (основно за разглеждане).

Дизайнът е съобразен. При висок процент на визията екранът ви ще бъде изпълнен или от снимката на съответната страница, или компактно от текста.

Свалете и четете, гледайте, попълвайте схемата по пътя към финала на Мондиала... и още.