Пол Погба възобнови стара вражда с Жозе Моуриньо дни, след като Манчестър Юнайтед с французина в състава победи Тотнъм, воден от португалеца.

В периода, в който Специалния бе мениджър на "червените дяволи", той неведнъж правеше остри коментари за звездата си, особено визирайки неговата отдаденост на каузата и отношение при честите отсъствия с малки, средни и тежки травми на Погба.

Моуриньо дори му взе лентата на капитан през ноември 2018-а, с което отношенията им неособено добри станаха напълно ледени.

В интервю пред "Скай спорт", френският полузащитник не пропусна възможността да "стреля" по Жозе, а имаше и повод да го направи.

След мача в неделя португалецът атакува Оле Солскяр за негов коментар, засягащ играча на Тотнъм Сон Хюн Мин.

Моуриньо бе бесен и защити своя футболист, нападайки остро норвежеца.

"Това е типично за него - коментира Погба думите на бившия си треньор. - Сигурен съм, че той е казал неща, които са обидили някой или някои хора. Това прави Моуриньо. Ние спечелихме мача, Оле го знае и се наслади на момента. Знаем, какво ще направи в отговор Жозе, а никой няма нужда от това. Той не говори за мача, а за този или онзи. Типично.

Аз имах страхотни взаимоотношения с него в началото, но един ден всичко се променя с него. Чудиш се защо... Странно е, не мога да го обясня, защото не знам причината. С Оле е различно, той не тръгва срещу своите играчи. Жозе го прави, в един момент те спират да съществуват за него. Ето това е разликата между тях двамата."