В специално изявление, привържениците на "сините" изразяват задоволството си от показаните дух и воля в мача срещу Берое и призовават всички левскари да подкрепят отбора в решителния двубой за титлата срещу Лудогорец в събота, предаде Гонг.

Вижте пълния текст на "сините" привържениците без редакторска намеса:

Левскари, в такъв Левски се влюбихме като малки! Дух, мъжество и воля до последната секунда, без значение с колко човека си на терена и колко гола пасив имаш. В такъв момент футболните качества и индивидуални грешки отстъпват и се прощават! Защото виждаш, че на терена, е както на трибуните - някой се бори и брани докрай това, което обичаш и в което вярваш! Тогава публика и отбор бият на една честота...

Искаме да благодарим на отбора за показания характер и се надяваме, че футболистите истински са разбрали какво за нас е Левски! Левски е воля, дух и непримиримост до последната секунда, а каквото сабя покаже... Футбол е и не винаги печелиш! Има го и разочарованието. Дузпите са преди всичко психика и не толкова въпрос на качества. И най-великите играчи са пропускали дузпи.

Срещу нас имахме един достоен противник, адмирации за футболистите на Берое, за показаната игра и спечелената победа.

Искаме да отделим специално внимание на трите мотора и сърца на този отбор. Благодарим на Николай Митов, Мариян Христов и Елин Топузаков. За нас е чест и спокойствие да знаем, че истински левскари бранят името, характера и традициите на нашия единствен и любим, вековен клуб! Вие преобразихте този тим, вдигнахте го от пепелта и ни предоставихте тази отдавна непомнена наслада, да играем два директни финала за титлата и купата. В сезон като този, на толкова мъки и разочарования, дори само това е достатъчно.

Но ние сме Левски и в събота трябва да го покажем, така че ехото от Герена да гърми дълго в ушите на враговете ни, които цял сезон не се спряха в калните си и манипулативни брътвежи! Вярваме във вас и в целия отбор! В събота заставаме рамо до рамо, като един, от първата до последната минута, с една цел и една кауза - СИНИТЕ В АТАКА!

Призоваваме всички левскари, в събота, 20:00ч., долината на глинените гърнета! Този Левски си заслужава! В този Левски се влюбихме като малки! И ще го подкрепим и застанем зад него!

Успех и себераздаване на футболистите! Знаем, че ще направите всичко по силите си. Заради вас, заради нас и най-вече заради Левски! Защото не е важно името, написано на гърба на фланелката, важно е само името, написано отпред на сърцето! Левски!

Национален клуб на привържениците, София Запад, Южна Дивизия, Ултра Варна,Синя Хунта, ХД Бойс и Цяла България!

Солени глоби за Левски и Берое от БФС

Берое взе Купата след исторически финал с Левски