Срещата се игра на стадион "Олд Трафорд" и бе от програмата на група "C" на надпреварата.

Българският нападател Димитър Бербатов започна мача като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути, като остави добри впечатления с играта си.

Попаденията за "червените дяволи" бяха дело на Валенсия в 8-та и Рууни в 87-ата минути.

Именно Бербатов бе в основата на първото попадение за англичаните, след като намери страхотно Фил Джоунс на десния фланг, бранителят центрира в пеналта, където Валенсия засече отблизо и изведе Юнайтед напред в резултата. След гола румънците можеха да изравнят, ала ударът отблизо на Пена не намери очертанията на вратата на Де Хеа.

Като цяло обаче играта на "червените дяволи" не се получаваше през тази първа част и в края гостите можеха да изравнят след три хубави възможности, но те бяха пропилени от Неагу и Филип. До края на полувремето обаче нов гол не падна и така двата тима се оттеглиха на почивка при гола аванс за домакините.

Втората част започна с две добри възможности за Ернандес и Бербатов, но ударът на мексиканеца бе спасен от стража на гостите, докато българинът прати кълбото над вратата.

4 минути по-късно Бербатов изведе по превъзходен начин с пета Андерсон сам срещу Граховац, ударът на бразилеца се отклони в крака на стража и точно преди да влезе във вратата капитанът на румънците – Костин притича и изчисти.

В 66-ата минута пък, българинът можеше да се разпише, но изстрелът му с глава бе спасен от Граховац.

9 по-късно Бербо излезе на добра стрелкова позиция, ала стреля покрай вратата.

Така дойде 87-ата минута, когато Рууни стреля от около 20 метра, топката рикошира в крака на бранител на гостите и влезе в мрежата на плонжиралия в обратния ъгъл Граховац за 2:0.

В даденото от рефера продължение Парашив можеше да вкара почетен гол за Оцелул, но стреля неточно, предаде Novsport.