Най-добрият български тенисист Григор Димитров публикува специално видео в социалната мрежа Инстаграм, в което благодари на всички, които го подкрепят.

Повод за реакцията на Гришо стана вълната от съпричастност към него след загубения мастърс финал от Новак Джокович в Париж.

След края на двубоя там Димитров не сдържа сълзите си, като се наложи и самият Джокович да го утешава.

"Здравейте скъпи фенове, искам да ви благодаря за невероятната подкрепа! Миналата нощ беше пълна лудост, толкова емоционална. Имах снимки шест часа и половина след това, а сега съм на летището и се насочвам към следващи ангажименти.

Искам обаче да отделя време и да изразя моята благодарност, моята любов... към всички, които са били до мен през цялото това време. Този финал беше важен за всички. Искам да споделя този момент с всички, които ме подкрепят. Годината беше невероятна. Всички имат заслуга. Ще продължим да се борим, ще продължим да полагаме усилия, ще продължим да търсим начини да ставам по-добър. Нямам търпение и за следващия сезон. Сега е време да анализирам случилото се, да се подготвя и да започна силно - това е всичко, което искам.

Пращам ви любов и благодаря за невероятната подкрепа. Публиката, феновете, семейството ми, отборът ми - всички толкова много ме подкрепихте и искам да знаете колко значи всичко това за мен", казва Григор във видеото.