Dir.bg продължава да ви прекарва през емоциите на тенис турнира в столицата ни с ежедневната рубрика "Sofia Open отвътре", в която може да видите моменти извън кулисите.

В днешния епизод Боби Орлинов ни запознава с обстановката в "Арена Армеец", когато мачовете свършат, публиката вече е по домовете си, а завесите на тенис турнира са спуснати.

Именно тогава, в тихата и празна зала започват приготовленията по корта, за да бъде той в най-доброто си състояние през следващия ден.

Всичко това се случи след най-емоционалния ден с българско участие, в който феновете видяха поебда на двойки от двама наши дебютанти, видяха любимия си Григор Димитров, а също така стояха почти до полунощ в чакане на подвиг от Александър Лазаров.

За съжаление участието на Григор завърши по-бързо, отколкото на феновете им се искаше, но емоциите от срещата с техния любимец бяха огромни.

Публиката остана и след мача на Григор в очакване на чудо от Алекс Лазаров, което бе изключително близо. Българинът бе само на две точки от елиминирането на играч с 304 места пред него в ранглистата.

Дългият и емоционален ден приключи късно, а нощната зала започна своите приготовления преди отново да ни потопи в света на страхтния тенис с марка Sofia Open.