Тенис звездата Александър Зверев съвсем очаквано отрече всички обвинения в домашно насилие, с които бе засипан.

Те дойдоха от страна на рускинята Оля Шарипова - бивша прителка на световния №7 в тениса. Тя обвини Зверев в домашно насилие, което понякога дори я е карало да се страхува за живота си.

Разтърсващи обвинения, които дойдоха само ден, след като друга бивша приятелка на тенисиста обяви, че той е баща на детето й. Признанията на бременната Бренда Патеа със сигурност са били голяма изненада за нищо неподозиращия Зверев.

Въпреки шока, той сподели, че ще поеме тази отговорност да бъде баща, но повече няма да коментира нищо около тази бременност. Чрез пост в Туитър той също така тотално отрече обвиненията в домашно насилие от страна на Шарипова.

"Последните дни бяха доста трудни за мен. Ще ставам баща на 23. Макар с Бренда да не сме заедно, отношенията ни са добри, а аз гледам напред и очаквам това дете.

Ще поема всички отговорности като баща. Повече обаче няма да коментирам тази тема около детето и бъдещите си отношения с Бренда, защото това са прекалено лични неща.

След това обаче дойдоха тези обвинения от бившата ми приятелка Олга Шарипова. Те ме натъжават. Познаваме се от деца, още от тенис лагерите, преживяли сме доста.

Наистина съжалявам, че се стигна до това положение. Тя каза неща, които просто не са истина. Наистина нямам идея защо го прави, и то точно сега.

Надявам се, че двамата ще намерим начин да се разберем по нормален начин, запазвайки уважението, което винаги имахме помежду си", написа Зверев в социалните мрежи.