Турнирът Sofia Open е страхотно зрелище за всички фенове на тениса у нас, но за самите играчи той не е само тренировки и мачове в "Арена Армеец", а има свиоте мигове за разпускане и забавление.

Dir.bg успя да надникне зад кулисите на надпреварата, а вторият епизод на "Sofia Open отвътре" ни отвори вратите към традиционното парти на играчите.

Официалното събитие, което е предвидено за участниците и определен брой подбрани гости е неделима част от всеки турнир по света, като Sofia Open не бе изключение.

Не е изненада, че в центъра на вниманието на партито бе Григор Димитров, който е и безспорно звездата, която всички очакват с нетърпение да зърнат на корта.

На партито на звездите Димитров отново изрази своето щастие, че ще може да играе пред родна публика, а всички гости нямаха търпение да разменят думи с него и разбира се, да си направят задължителното селфи.

"Винаги е специално, когато съм вкъщи, когато играя на родна земя. Искрено се вълнувам, все едно, че започвам нещо съвсем различно. С нетърпение очаквам първия си мач. Очаквам подкрепа, хубави мигове и добра игра. Останалото си зависи от мен", сподели той.

Макар на подобни събития снимките и чисто фенските елементи да не са традиция, то Григор Димитров наруши етикета и отдели внимание на всеки от присъстващите, като на партито не стана човек, който да пожела снимка с Гришо и да не я получи.