В мач от 5-ия кръг на Висшата лига "червените дяволи" отстъпиха с 1:3 при гостуването си на "Уотфорд". Това бе и първа победа на "стършелите" над този съперник след близо 30-годишно чакане.

Домакините започнаха много силно двубоя и напълно заслужено в 34-ата минута поведоха в резултата с гол на Етиен Капу, който се разписа след отлично подаване на Дарил Янмаат. Преди това играчите на Валтер Мадзари пропуснаха няколко отлични положения пред Де Хеа.

След почивката "Юнайтед" подобри леко представянето си и в 62-ата минута стигна до изравняване след гол на Маркъс Рашфорд, дошъл след грешка в отбраната на домакините.

Вместо обаче да се възползват от психологическото си предимство, играчите на Жозе Моуриньо отново тотално разочароваха с изявите си и в крайна сметка загубиха заслужено.

В 84-ата минута влезлият като резерва Хуан Сунига взриви трибуните на "Викъридж Роуд" със страхотен гол за 2:1. Шест минути по-късно отново колумбиецът бе главно действащо лице, след като спечели дузпа за своя тим. Зад топката застана капитанът на "стършелите" Трой Дийни, който с мощен шут не остави шансове на Де Хеа за крайното 3:1.

Вижте класирането и програмата във Висшата лига