Константинов мисли състав за Евро 2017 още 7 дни

13 август 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: БТА
Пламен Константинов волейбол национален отбор национали България български
Селекционерът Пламен Константинов не бърза с определянето на състава на волейболните национали за Евро 2017 и ще го направи на 20 август.

След победата с 3:0 над Белгия в контрола във Варна, треньорът на България потвърди, че няма да прибързва с имената на тези, които ще пътуват за Полша.

Европейското първенство започва на 24 август, а нашите са в група с Русия, Словения и Испания. Първата среща е с руснаците в ден №1 на първенството.

"Доволен съм отчасти от видяното в контролата с белгийците - заяви Константинов. - Има време, не искам никакви коментари около състава до 20-и, за момента всеки, който е с нас на лагера има шанс да иде на Европейското."


Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкционирван заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?