Строл: Хамилтън издържа на напрежение, Фетел не

14 февруари 2018 Редактор: Венислав Кирилов
Виж 1 снимка
Сн.: Getty Images/Guliver Photos
Ланс Строл
Младият пилот на "Уилямс" - Ланс Строл заяви, че се възхищава на таланта на четирикратния световен шампион Люис Хамилтън.
 
Строл се надява, че върви по неговите стъпки, ще е по-опитният от двамата пилоти на "Уилямс" през този сезон. Канадецът сподели, че според него успехът на Хамилтън се дължи най-вече на факта, че той, за разлика от Себастиан Фетел, издържа на напрежението.
 
"От състезанието за титлата миналата година си пролича, че Люис издържа на напрежение, Фетел се прегъва. Люис отговори на очакванията, а колата му не беше лесна за каране през цялото време. "Мерцедес" имаха проблеми в няколко кръга. Въпреки това той успя да извади максималното от нея и да запише дори повече точки, отколкото му трябваха. Беше постоянен цяла година и се бореше за резултати всеки уикенд", заяви Ланс.
 
"Свалям му шапка, напълно заслужи успеха, който пожъна. Той е изключително талантлив и се надявам някой ден да постигна половината на това, което той е направил", допълни Строл.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?