Иванов започна като титуляр и игра 27 минути. Той записа 10 точки, 7 борби и 1 асистенция и помогна на отбора си да стигне до първи успех за сезона.

Най-полезен за домакините беше Кайл Курич със 17 точки и 7 борби. Йоаким Колом добави 15 точки и 7 асистенции. Димитрис Харитопулос завърши с "дабъл-дабъл" за гостите с 11 точки и 10 борби, но това не помогна да Валядолид да избегне второ поредно поражение.

Във втора испанска дивизия друг българин Мартин Дурчев започна в стартовата петица и игра 33 минути, но Планаса Новара допусна трета поредна загуба след 82:88 след продължение от гостуващия Оуренсе. Дурчев се отличи с 12 точки, 3 асисетнции и 2 борби, но домакините останаха на дъното на класирането без успех от началото на сезона.

Илиян Евтимов също беше титуляр при победата на Шалон над гостуващия Льо Ман с 89:77 в мач от третия кръг на френския баскетболен шампионат. Евтимов игра 17 минути, в които завърши с 10 точки, 2 борби и 1 асистенцияр зиеаьае ФШЬл

Ей Джей Слотър вкара 27 точки за Шалон при първия успех на тима в кампанията. Льо Ман пък допусна първо поражение след серия от две поредни победи.