Шоуто със забивки на SpaceDunkersTeam отново ще е част от Мача на Звездите!

Топ събитието на 22 март в Пазарджик ще предлага много изненади и забавления за феновете, като част от програмата е и участието на момчетата от SpaceDunkers.

"Летящите баскетболисти" ще надъхат зала "Васил Левски" със своето акробатично шоу.

SpaceDunkersTeam за последно участва в Мача на Звездите през 2017-а, а преди това много пъти бе част от програмата на звездните събития у нас.

Припомняме, че организаторите от Пазарджик - Европейски град на спорта вече разкриха, че са подготвили награда от 1000 лева за кош от центъра по време на баскетболния ден.

Входът за зрители през целия ден ще е свободен.

Шоуто е с начало в 17 часа. Форматът ще бъде Българи срещу Чужденци, а както винаги черешката на тортата ще са конкурси за Забивки, Тройки и Умения.

Като част от събитието ще участва и националният ни отбор за юноши до 17 години, който това лято ще участва на историческо световно първенство.

Домакин на турнира е София.

Гласуването за любимците от Национална баскетболна лига продължава до 2 март, на официалния сайт на събитието allstar.basketball.bg.

През 2020-а година Мачът на Звездите се организира от БФ Баскетбол в партньорство с Община Пазарджик - Европейски град на спорта, ЕС Медиа АД, Списание СПРИНТ и BGbasket.com.