Еди Хърн продължава да опитва всички варианти, при които мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да е пред публика.

Всичко това се прави, за да може британският шампион да получи 8-цифрен чек след мача.

Евентуални празни трибуни ще съкратят доста приходите на двамата, най-вече тези на Джошуа.

Преди седмица Хърн обяви, че оптималната дата за мача е началото на декември, като целта бе именно присъствието на публика. Най-вероятното място пък бе лондонската зала "О2 Арена".

Днес обаче Хърн отстъпи от категоричните си претенции, като сподели, че е възможно все пак Джошуа да направи мач пред празни трибуни.

"Вече се примирихме с факта, че Антъни Джошуа ще се бие само веднъж тази година. Оптималният вариант бе мач с Пулев през юни и такъв с Фюри през декември. Сега ще има само един сблъсък.

Естествено, че правим всичко възможно за мач с публика, но това са неща, които по никакъв начин не зависят от нас. Колкото и да се опитваме, все пак обмисляме и варианта за празните трибуни.

Именно заради това ще изчакаме още няколко месеца. Даваме си всеки възможен шанс да напълним някоя зала или стадион. Ако до края на ноември или началото на декември няма такива изгледи, то ще направим мач пред празни трибуни.

Все ден обсъждам ситуацията с хора от правителството. Дори и отваряне на трибуните на 50% ще бъде добре за нас.

Заради предстоящия старт на футболния сезон, вече основният ни вариант е "О2 Арена", но и това не е окончателно", сподели Хърн.