Легендарният промоутър Боб Аръм заговори за предстоящите големи мачове в бокса през 2020 г., като един от тях го интересува особено силно.

Шефът на агенция Top Rank, който е едно от най-големите имена в бизнеса, работа с Кубрат Пулев в последните близо 2 години.

"Имам човек, който ще бие Джошуа - каза пред ESPN Аръм. - Българинът Кубрат Пулев има стил, който ми се струва подходящ, за да победи с него шампиона.

Той е следващият му съперник, защото федерацията IBF чака този шанс от години, а именно Пулев е техният претендент номер едно. Надявам се това да се случи наистина и ще видим дали на Антъни ще му е лесно, както беше срещу Руис. Очаква ни много интересен мач, бъдете сигурни!"

Аръм е категоричен, че непрофесионалното поведение на мексиканеца е довело до "лесната победа" на Джошуа в събота в Саудитска Арабия.

"Боксьорите имат задължения и отговорности не само към себе си, но към публиката и към спорта ни - каза промоутърът. - Не може Руис да излиза в този вид, изглеждащ като дебело прасе, в мач за световната титла. Всеки средно добър боец от категорията щеше да го победи в това състояние."

Американският боксов импресарио смята още, че победителят от реванша между Тайсън Фюри и Дионте Уайлдър трябва да се изправи срещу Джошуа, ако той е защитил титлите си срещу Пулев.

Унифициране на поясите в различните версии все някога трябва да се случи, но мачът ще е труден за организация, е мнението на Аръм.