Предстои едно от най-чаканите спортни събития на сезона - 42-рото издание на най-големия боен шампионат у нас - MAX FIGHT. В него ще видим големи фигури от България и чужбина.

Ще го предшества супер атракция - официалният кантар на състезателите ще се състои ексклузивно в Sofia Ring Mall на 2 май от 19 ч.

Той ще съперничи по атрактивност на самите битки, като на кантара ще застанат всички български и чуждестранни бойци, коитоще участват в MAX FIGHT 42.

Те ще излязат пред фенове и медии, за да потвърдят, че отговарят на категорията, в която са заявили участие.

Зрелищното събитие в Sofia Ring Mall ще събере на едно място най-елитните бойци от ММА, К1 и бокса, предвождани от мениджъра на промоутърската компания - боксовата легенда Детелин Далаклиев.

Един срещу друг ще се изправят осемкратният победител Калоян Колев и холандският №1 Аря Шейх, един от най-перспективните български боксьори - шампионът Йосиф Панов-Пепелянката, срещу Иван Николов, голямата надежда при жените - Анита Доганова срещу гъркинята Катерина Хараламбиду, Александър Петров срещу Ерол Конинг, както и още много топ бойци.

А за настроението на участниците и зрителите ще се погрижат диджеи и сексапилни танцьорки от екипа на Bedroom Premium.

Входът за шоуто от 19 ч в четвъртък е свободен!

Турнирите на MAX FIGHT са най-големият и постоянен в годините шампионат в България, чиито шампионски пояси са най-желаното завоевание сред професионалните бойци.

Вече е известен целият календар със събития на МAX FIGHT за следващите 12 месеца, а преди броени дни и Pulse Fitness&Spaсе включи в голямата организация като стана стратегически партньор на компанията и ще взима активно участие в организацията на всеки един предстоящ шампионат.

Съвсем скоро предстои и откриването на първия Pulse Fitness&Spa в търговски център - той ще е именно на територията на домакина на предстоящия кантар - Sofia Ring Mall.