Илиан Илиев прие офертата на Левски

Илиан Илиев и Петър Хубчев ще застанат начело на Левски след края на сезона и ще работят в тандем. Първият ще бъде треньор, а вторият - негов помощник.

Обратно в новината

Коментари - Илиан Илиев прие офертата на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на Илиан Илиев! Дано само това решение не съсипе кариерата му! Доказа, че за първенството на България е адски способен треньор, но целите на Левски са за международни успехи, а за това трябва повече размах! Дано успее!

АКО СЛЕД ВСЯКА ЗАГУБА ГИ СМЕНЯТ ПО ДОБРЕ ДА ВЗЕМАТ БАТ БОЙКО ПА ДА ВИДИМ КОЙ КЕ ГО СМЕНИ!

Много щастливи прасенца се интересува т какво става в ЛЕВСКИ ИЛИЯНЕ УСПЕХ

Много щастливи прасенца се интересуват какво става в ЛЕВСКИ

много червени мнения има бреии, те забравиха как са саздадени и как са вземали футболисти едно време!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Илияне, всички заралии те обичат. В София ще бъдеш треньор 2-3 мача и след първата загуба ще те изритатат.

Само Георги Василев! Другите са проститутки!

Говедата пак се размучаха. Тясно им е в обора, натискат да излязат на въздух, но въздух за тях няма. Тази година ще са без титла, без купа и без участие в Европа. Ако ще и Жозе да им стане треньор, пак ще духат супата, тоест, ще излапат нашата чорба, където и когато ги хванем

Това е изказване на свиня, която умее само да грухти, да взима допинг и по-далече от мръсната си зурла не вижда!

Това "моряче" ще е поредния неудачник ,опитал се да плува на Герена!А бе там само се пасе,бе другари!И то ако не е засипана мерата с кюмюр,както се случиминалия кръг.Но най се помни последното заливане с ч о р б а! Как да пасеш !

Илияне, къде си тръгнал бе момче? Не си ли разбрал, че у Уефски не може да вирее някой по-грамотен от Гонзо? Ще смелят и теб, както смляха Мъри и Ясен, а Николай Костов просто се усети навреме.

Левски само с подкрепата на БФС и съдиите са ставали първи . Но най-лошото е че по този начин унищожиха футбола в БГпрез последните 23г.

Цял свят бе притихнал в очакване на тази Галактическа новина - това е треньор с невероятни успехи и уникален професионализъм, който ще доведе геренските балерини минимум на финал в Шампионската лига ... Жалка геренска картинка - никой сериозен треньор не ги иска, защото вижда, че успехите им досега в родното им първенство (а те само такива имат) се дължат на купени мачове, съдийска и политическа подкрепа ! На герена футбол никога не се е играл и няма и да се играе - ако борат си плати ще вземе титлата, ако се решава само с футбол - Б група зове герена !

Ей, грухчо, ходи да слушаш за директивите на Тройчо и не се занимавай с отбора на народа. И като спомена Шампионска лига, вие кога ще участвате там? Или има и директива от УЕФА против недоразумението с петолъчката?

Гледай си работата! А вие като медия защо публикувате не потвърдена информация или сте жълти?

Ела си при нас Илияне! Левски винаги е бил твоя дом!