Нова контузия в ЦСКА: И Паун влиза в лазарета

Неприятна вест получи наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов навръх 55-ия си рожден ден днес. Поредната контузия в състава на ЦСКА е факт - този път жертвата е румънеца Георгиан Паун.

Обратно в новината

Коментари - Нова контузия в ЦСКА: И Паун влиза в лазарета | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ще станат 17 точки пред отбора на МВР. Левски винаги е бил на тези, които репресираха народа. Армията защитава държавата а не репресира . От Герена да прочетат историята внимателно и стига са говорили че са отбора на /народа/. Тия като Батков и кликата му са подлога на всяка власт и Алеко Константинов ги е описал абсолютно точно.

Милиционерският отбор е Спартак София- Левски го обединиха с него /комунистите създали ЦСКА/ през 1969 г и това трая до края на 80-те години. Интересното е че привържениците на отбора създаден 1948 г вече са си размножили до 90 % от всички а това 23 год. след демокрацията е много обезпокоително. Радва ме обаче че вече като че ли в Университета има специалност Цскарска жърналистика и комай само там се приемат студенти. Комунизма е възкръснал тотално

Сал ти остана ,Стефче, едничка, с гърди геройски да браниш честта подуенска

Ето това вече не е добре, всичко друго може да се оправи, да се отменят наказания за допинги , търкали, да се вземат играчи отвсякъде без проблеми и се препродават и после да се чудим защо няма А група национал. И със съдиите проблем няма, журналисти също. Ама контузиите не прощават дори на свещената крава ЦЕСЕКА с петолъчката червена.