Фен обвини Левски: Нашите се наливаха до сутринта

Сериозен запой е имало в Левски преди края на лагера в Правец. Той бе разкрит от местен фен на "сините", който е станал свидетел.

Обратно в новината

Коментари - Фен обвини Левски: Нашите се наливаха до сутринта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кравите се наковали.... нищо ново,тия освен да правят простотии,друго какво да очакваме... закривай доносническото недоразумение за доброто на спорта !!!

За съжаление всички футболисти пият, няма сини , няма червени всички пият и пушат , а ние се ядосваме , че не участват в евротурнирите!

Е нормално - синият идол гунди уби пиян трима човека, дембеле го хванаха пиян с фалшива книжка, мариянчо огнянов пиян като свиня катастрофира, но не успя да убие хора - затова не е синя легенда ! Та уефски никога не е играл качествен футбол - пиянски подвизи обаче имат много ! Така е с измислените милиционерски отборчета - сигурни са, че ще им купят пак титлата и пият до зори !

Къде си бе, Усер? Липсваха ми слабоумните ти коментари. Напиши нещо и за идолите си наркомани от цска?

абе лузерчо,червено титаново боклуче,не се ли виждате вие какви кръпки сте ами си седнал да драскаш глупости-смърдите на смет...червена смет която 22 год. се мъчим да изхвърлим

ако е вярно тове не може да баде отбора на народа олигофрени нещастни ван всички по добре да играем с юнушите тези са срам за отбора ни заедно с баткофф ван *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, наливайте се, а ние феновете ще се тюхкаме как падате от разни селски отбори насред Герена.

Тия не заслужават въобще да им стъпиш на стадиона. Ако сме фенове на място, ще играят пред празни трибуни!!

Трябва спорта футбол да се закрие, не само отбора Левски... В България това е най-грешния спорт! 5 години вече няма щанги, в които бяхме сила в света, ама на никой не му дреме... вълнуват се от на Йовов чурчето и на Янчев хапчетата за кръвно...

Тоя фен е бил шпионин на ЦСКА, пратен от мутрите в ЦСКА.

Уефскарето па се усраа (от пиене).

Тия лоши от Левски ех,ех. Абе трябва този отбор да се закрие за да се успокоят червените , да няма и комисии по допинг и наказания. Добре ,че Стойчо и синовете му особено не близват ха, ха ,ха

Може да се посереме,но нема да се посрамиме.

Браво, бе! Открихме топлата вода! Кой отбор не е така??!

Кво да коментирам пияници с голями заплати, и те и другите абе мани .

"голЯми"??? Ти български език учил ли си?

Питам сега сектор Б с какъв призив ще излезе и как да отидеш да подкрепиш тези безхаберници??????

не се нерви,сектор Б са на хранилка при Ей Богу и за туй са тези смешни декларацийки за подкрепа.