Гугутката: МВР иска да отдръпне хората от дербито (видео)

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката обвини МВР в опит да отдръпне публиката от вечното дерби с арестуването на двама от феновете на "сините" в четвъртък, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Гугутката: МВР иска да отдръпне хората от дербито (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гугутков, кретен нещастен! Заради такива като теб и олигофрените от агитката си патим всички, които подкрепяме тази игра! Къде в Европа има такава простотия? Евала на полицаите, че са ги хванали! Сега трябва да ги осъдят максимално жестоко, за назидание на останалите олигофрени по стадионите. Защото това вече не е футболно хулиганство. Това е тероризъм!

Нещо не разбирам. Аз мисля, че шоуто трябва да го правят футболистите, а не зрителите. Първите за това вземат пари, а вторите дават...Лумпените започнаха да се изживяват като холивудски звезди, които едва ли не решават мачовете.

и петимата преди мен не ги слуша главата. Прост народ - слаба държава

Господинчо, шоу не се прави с димки а с игра на терена. Заради такива тъпоглавци като теб по трибуните останаха предимно боклуци като теб.

с допинг по-става

Ей тия с техните изказвания допълнително настройват феновете един срещу друг.Ама полицията да ги ошамари,ама как си трябва.В Италия и тн на такива гаменчета да не би да им се молят.Бой и тва е.

Гугутков,да не би с тези заловени гранати феновете на Левски да ходят на лов за гугутки?Ти г-н Гугутков по добре виж какво прави продажното синьо БФС,което с действията си или с бездействията си провокира високо напрежение преди мача и после хоп-Присо за 10 мача,лишаване от дом.ЦСКА с други думи случая Мездра и ето ти лудите селяни шампиони!!!!

Д абе - всички в агитката на уефски са кротки библиотекари и вината никога не е в тях - като му гледам физиономията на този индивид ми е чудно дали въобще може да пише. Но на герена интелекта никога не е бил добре дошъл ! Какво се оплакват уефскарите от милицията - те са техен отбор ! Най-добре тези мачове да се играят без публика !

тоя, вместо да коментира МВР, да вземе да обясни как негови хора внасят димни гранати на стадиона.