Нейков: Мачовете от А група на новия стадион

"Ако имаме нов стадион, ще направим така, че срещите от А група да се играят на него", заяви спортният министър Свилен Нейков на среща с журналисти при представянето на реновираната спортна база "Спортпалас".

Обратно в новината

Коментари - Нейков: Мачовете от А група на новия стадион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на клубните стадиони кой ще ходи бе идиооооти

Бойко обича спорта и пръска пари за зали. Дано следващият министър да обича хората, за да пристисне фирмичките, които наемат работници на все още много ниски "европейски" заплати. Един иска магистрали, друг стадиони. Не е вярно, че живота ще се подобри след магистралите. Бойко, като казва това, да доразвие темата, какво е подготвил. Ами нищо. Затова е нужна социална политика. Нищо не става от самосебе си.

Писна ми от тези ..... те си мислят, че в държавата има само полицаи и елитни спортисти! София има поне 7 стадиона, които никой не може да напълни ... освен Мадона или Металика. Но това е изобретението на ГЕРБ - обогатяване на близки и поддръжници чрез магистрали и спортни обекти.

Поредния кретен, пръскаме 50 милиона държавна пара 200 зрители да гледат 20 некадърници

няма да има нов стадион. спрете с фантазиите. хванете да довършите стадион васил левски и да му сложите козирка. а не е лошо да вкарате петър диков в лудницата че ми омръзна да му слушам глупостите. да ме праща във враждебна да гледам мачове... времето го е доказало - най идеалното място за футбол е където са сега стадионите васил левски и българска армия. там преди са били стадионите юнак и атлетик. аман от психапати като диков. за пари и за молове са съгласни да погребат всичко. ако футбола отиде във враждебна - това ще е края