Играч на Реал се оплака от Меси, наричал го негро

Крилото на Евертън Ройстън Дренте, който е собственост на Реал Мадрид, разкри, че звездата на Барселона Лионел Меси се е обръщал към него с "негро" повече от веднъж.

Обратно в новината

Коментари - Играч на Реал се оплака от Меси, наричал го негро | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този да се види в огледалото! Той да не иска да каже, че никога не е псувал. Те като наричат Меси с други имена, не е обидно, а? Черните все са най-засегнати и чувствителни. Спортистите винаги са се псували за каквото намерят. Не казвам, че е добре, но нека да не се прави трагедия.

Много странно! Как едва сега се сеща за това? Познавайки манталитета на на Моуриньо си мисля, дали охулването на Меси не е "цената" за завръщането му в Мадрид?

Не е вярно, това е Снежанка!

ми и в BG да си и тука ще ти викат така :D

Не е прав Меси - така да нарича този блед, сламенорус скандинавец...

Е и? Негър свързва тези хора с тази част на Африк ав която и сега има страни Нигерия и Нигер. Ама пропагандата така им е промила междуушието, че ..... Отделно че цветен,черен, тъмнокож звучи като за предмет

Е хайде сега глупости, понеже са по добри от реал , се чудиме вече какво да измислиме...........аман от комплексари, наричал го негро дрън дрън! Ей така от нищото се събуди днес и реши да се оплаче