Бербатов решава за националния през септември

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е помолил Любослав Пенев за отстрочка до септември, преди окончателно да реши за завръщането си в националния тим.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов решава за националния през септември | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

OUT !

Е, какво има да решава тоя лигльо?! Нали се отказа веднъж. Пенев да не го взема обратно. Лигльо насран!!!!!

SH

Ехххх.... Започва се пак... :( Ами да го вземат най-после (ЩОМ БЕЗ ВКЛЮЧВАНЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАСИРА НИКЪДЕ), НО НЕКА УЧАСТИЯТА МУ ДА СА САМО НА ТИТУЛЯРНИЯ ЗА НЕГО ПОСТ - ШКУРКА НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА...!!! И стига вече с този дезертьор, който с право поглежда към артистична кариера.... Дано там е по-успешен, защото с футболната му е приключено...!!! :)

А ти какво си постигнал драги та така мъдро отсъждаш за останалите. И къде беше, когато коментирахме последните успехи на МЮ.

SH

Хах... За пореден път ще отговоря на този тъп въпрос, че съм доволен от това, което съм постигнал...!!! Но не аз оревавам света, че съм недооценен, пренебрегван и отхвърлен...!!! Не аз се бях "извисил" в неизбродните висоти и не аз казвах, че не мога да видя "дребосъците" в ниското....!!! Не аз търкам рез.скам. (вместо да се боря да съм на терена и да правя това, което би ме записало във футболната история като велик, а не мекушав и ревлив плазмодий)...!!! А относно Ман.юн. - Защо трябва да коментирам най-омразния ми футболен клуб (два пъти по-омразен от присъствието на плужека барбуков в него)?... Изключително съм доволен, че видях посраната физиономия на САФ след края на мача, с който МАН.СИТИ стана шампион, а усилието с което се опитваше да предотврати задушаването си с дъвка в гърлото ме развесели неимоверно много...!!! :::))) Хайде жив и здрав и много ПО-ЗДРАВИ на теб и твоя любимец... :::::::))))))

Не го искаме тоя ревлив путьо в националния. Пенев да намери по-мъжки момчета, аман от чувствителни. Когато най-много ни трябваше, Пейката ни обърна гръб понеже беше голямата звезда в Манчестър. Сега като му набиха чимберите там щял да си помисли дали да се връща. Това да не му е бардак - когато му скимне - тогава.

:))))))))))))))))000000)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))