От Ман Сити официално се извиниха на Фъргюсън

Ръководството на Манчестър Сити поднесе своите извинения към сър Алекс Фъргюсън. След спечелената титла от „гражданите“ и отпразнуването й по улиците на града, Карлос Тевес издигна плакат по адрес на Фъргюсън, който гласеше: "Почивай в мир, Фърги".

Обратно в новината

Коментари - От Ман Сити официално се извиниха на Фъргюсън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тевес тук прекали.друг е въпроса че дядо сашо е гаден преживящ дъртак

И за какво да му се извиняват на този дърт алкохолик?Че провали Берби като футболист,че му се подигра?Тоя педал заслужава само такива плакати.А като са толкова джентълмени,защо алкохолика не се извини на Бербатов?

Че какво точно е направил - в един от най-богатите отбори в света, който е поискал него са му го купили, подпират го съдиите - нормално е да печели. Да , направил е много, но сега се дъни. И затова му се присмиват - не за миналите успехи, а за сегашните инати и глупости заради които Ман Ютд остава без нито една купа ! Време за пенсия !

абе,вие оти не ми публикувате коментарите,а? аиде р.и.п. и на вас тогава,за да ви доиде акала!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

R.I.P. FERGIE

когато човек не усеща кога трябва да слезе от сцената така става за смях и на децат и всичкия му труд през годините заминава напразно,ще го запомнят повечето хора като злобното дъвчещо старче което си уреждаше мачовете с реферите и с тъпите си покупки на играчи...МЮ вече е история и жалко за отбора

хихихиих,дъртия е вдигнал кръвното... каквото повикало,такова се обадило,тоя изкуфелник не заслужава уважение от години... R.I.P.

На къде отива светът обидно ли е да не те обиждат,обидно ли е да говори глупости един Сър? Аржентинецът не е студенокръвен може и да се пошегува. Освен движението по пътищата на Албиона май са обратни и повечето треньори. Има много гнило в Англия щом и Евгени Минчев от ватман с пари стана лорд

Съра с дъвката е тотално изкуфял. Кефя се много, че в последния момент нещата се обърнаха. Сити извадиха късмет, но и показаха, че са истински спортисти. А Бербатов сигурно се е напил от радост. Тъпото сърче се подигра с него, но Господ му го върна тъпкано !

явно дъртият шотландски пе.....т яко е закъсал в старческо малоумие да заложиш цял сезон на боцаджията руни и на жълтата маймуна парк и да пренебрегнеш няколко брилянтни футболисти !!!???

Колко мача има Парк, като си такъв специалист? И мен ме е яд на съра, че се ебаваше с Бербатов, нека му е гадно сега да губи по голова разлика, ама това на Тевез е пълна селяния. Дали ако разнасяха твоя некролог, или на майка ти щеше да си толкова щастлив. Който е направил този плакат е пълен олигофрен, който го развява още повече..

които е прост,си е прост цял живот. а тевез е много прост човек и това го показа много отдавна. а това че тук има хора които го подкрепят показва колко сме жалки болшинството от българите. а на феновете на сити ще кажа,радваите се сега щото скоро няма да имате такъв повод. не умаловажавам титлата им но не мисля че те бяха толкова добри през сезона,колкото другите "големи" бяха слаби. и това се видя точно в европа. арсенал,челси и дори ливърпул няма да останат в това положение ,в което са в момента. в това съм сигурен. а за ман. юнаитед какво да кажем,те са си машина за пари и това че загубиха титлата е в техен плюс. осъзнаха се че им трябват нови момчета и ще са номер едно на тансферния пазар това лято. на сити им предстои нов кошмар в шампионска лига на есен защото отново ще са трети отбор в групите. пожелавам им успех срещу отборите на милан,барса,реал,баиерн ..... със сигурност следващият сезон ще е поне толкова интересен,колкото беше и този. а дотогава нека се насладим на финала в събута и на предстоящото европеиско първенство. желая ви приятно и топло лято.

Кой не скача е жалък, а :)

Тевес е кръгъл идиот!

Е пък време му е вече на дъвчащия да излезе в заслужена почивка т.е. пенсия.

Никой не е длъжен да се извинява на този долен пъпеш Ферги.Напротив ,той трябва да се извини на Сити -какво значи ? ''Сити няма да спечелят титла докато съм жив"Това е крайно обидон изказване с цел уронване на авторитет и подривна цел.Да се маха този гей и да не урежда мачовете си чрез любовни интриги с Крис Фой, Мартин Аткинсън и личното му гадже Фил Доут.

Пропусна Хауърд Уеб!

Ха ха ха, отдавна не съм се смял така - Тевес е настъпил САФчо по мазолите многократно :)))

Това послание касае края на треньорското поприще на "великия" Сър