Данчо Лазаров подава оставка в четвъртък?

Дългоочакваният преврат във волейболната федерация е на път да се случи. Според източници на ТV7, президентът на централата Данчо Лазаров хвърля оставка на предстоящото Общо събрание.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Лазаров подава оставка в четвъртък? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България чужденец не може да разбере какво става. Назначават един треньор на работа, при това на отбор постигнал големи успехи и с надеждата да още по-големи. Той на три пъти се проваля и когато на четвъртия път успява да си вземе поправителния започва да иска смяна на работодателите си. Е това е така наречената Българска работа. Сега няколко стотин кресльовци ще се наложат над милионите запалянковци в полза на този велик треньор, който успя да спечели един турнир на четвъртия път.Е и няколко хлебарки които са се настанили в медиите.

В България чужденец не може да разбере какво става. Назначават един треньор на работа, при това на отбор постигнал големи успехи и с надеждата да още по-големи. Той на три пъти се проваля и когато на четвъртия път успява да си вземе поправителния започва да иска смяна на работодателите си. Е това е така наречената Българска работа. Сега няколко стотин кресльовци ще се наложат над милионите запалянковци в полза на този велик треньор, който успя да спечели един турнир на четвъртия път.

Тебе като те гбедам как разбираш от волейбол лошо ми става, ама си някое поставено лице на пенсията Лазаров.Само тапаци като вас и тези в федерацият могат да трърдят че, Радо не става.Сега като си толкова отворен и толкова разбираш от волейбол викни пенсията, ганев с дебелия задник и вие играйте вие на Олимпийските игри.

Дано, дано ама надали!