Данчо Йовчев сложи край на кариерата си (видео)

Йордан Йовчев обяви края на състезателната си кариера. "Време е да кажа стига толкова. Мога да продължа, но не виждам смисъл", заяви днес 39-годишният Йовчев, който влезе в историята на спортната гимнастика с участието си на рекордна шеста поредна Олимпиада по-рано през месеца.

Обратно в новината

Коментари - Данчо Йовчев сложи край на кариерата си (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

т'ва хейтърите сте голяма тегоба...имате неква лична драма май?

Правилно Данчо! Стига с тез гимнастики! Сега ще правим политически гимнастики. т.е. ще се чепим на политическата сцена. Малко лъжи, малко популизъм и мнооооооооооооооого пари!

" Мога да продължа, но не виждам смисъл", заяви днес 39-годишният Йовчев. Това, че няма смисъл, можеше да го проумее и преди Олимпиадата.

Е това беше грубо. Все пак човека е 7-ми в света. Той може да си позволи да играе а престиж, а не за медали :-)

ТОЙ ПОЛУЧИ НАЙ-ПРЕСТИЖНИЯТ МЕДАЛ - ОБИЧТА НА ХОРАТА!

Добре де.Извинявам се ако е прозвучало грубо, но имах предвид, че, след като имаш няколко медала от Олимпиади, и сега си 7-ми, не е особено престижно. Нали не си очаквал да дадат медал на 39 годишен гимнастик?Даже си мисля, че пускането му на финала беше малък реверанс към цялата му спортна кариера.

На добър час на новото ти поприще ! България има нужда от повече хора като теб.Достоен Българин! Радвам се ,че и аз и синът ми те познаваме ! Обича те цяла България !

Подкрепям решението му да не се съзтезава индивидуално. Но това едва ли означава край на кариерата му /както е заглавието/. Той все пак е шеф на федерацията по гимнастика. Пожелавам му да предаде опита си на млади гимнастици и да им помогне да станат също толкова успешни като него.

СЛЕД ЗАСЛУЖЕНОТО ОТ ТЕБ РАМО НА Г-Н БОРИСОВ ЧАКАМЕ ЗА РИО ДА ПОДГОТВИШ НОВИ НАДЕЖДИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!

Браво Данчо ,радвал сам се ,възхищавал съм се на теб с теб!Сигуренсъм че ще дадеш още много за България.

Ти влизаш в историята на спортната гимнастика не само с медалите и ентусиазма си, ти където и да се появиш отново, обичащите спорта винаги ще се просълзяват. Ти си гордостта на по-старите и пример за подражание на по-младите - скромен, трудолюбив, всеотдаен. Гордея се, че те има такъв, какъвто си. На добър час на новото поприще. Бъди жив и здрав, Данчо! Успех!!!!

Едно огромно благодаря на този голям спортист и дано зарази с примера си младите!

Браво.Най после.Бях се притеснил че може да се пусне на още една олимпиада

все ще се намери някои комплексиран злобар.....

А ти на колко Олимпиади се пусна? Некадърниците като теб, винаги имат претенции и мнение по всички въпроси, но си остават некадърници!

всичко си има край, но и ново начало.