Видич: Берба, не пипай Съра!

Димитър Бербатов си навлече гнева на един от най-добрите си приятели - сърбина Неманя Видич.

Обратно в новината

Коментари - Видич: Берба, не пипай Съра! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lubomir

Дръжте си го стареца, тая година може и да влезете в четворката с повечко късмет :)))

Тоя усташи Неманя пък кой е ... - сръбски подлизурко на Фергюсън .... Дали пък Фергюсън изобщо знае той кой е и за "какво се бори" ...... или пък просто иска да го "забележат" ....

ти си боклук дето се опитва да дава акал на бербатов- несравними величини сте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кавал смотан си ти и не можеш да бадеш и копче на костъума на бербатов *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

SH

Стига вече с този доказал наглостта и глупостта си нарцис... Не е ли по-добро, по-кадърно и по-можещо от него (във всяко отношение) костюмчето, с което беше облечен на прословутата пресконференция, която незнайно защо се проведе в София, а не в Лондон!!! :) :) :D Случайно ли безличното лекенце се изпъчи пред всички и каза, че с костюмчето е вече готово за ръководен пост, или някой му пална фитилчето и потърка очаквателно ръчички отстрани... :) :) :) Само че човеченцето, облечено с това костюмче, не уточни какво точно мисли да "ръководи" ?!?!?... Барбуков не може да ръководи своите действия и постъпки, а какво остава за нещо друго!!!... Затова, нека да си стои в англето, на резервето, при либето и детето и да не ни занимава със своята болестна грандомания... :) :) :)

Сърбина да не би да няма да псува после кат каруцар след като Съра му види сметката ?

Смотан е нашия пенсионер на 31 г

Браво на Видич, абсолютно е прав. Не може да гледаш какво е добро само за тебе. Отбора е по-важен от отделния играч. Защо Бербатов не си спомни, че имаше времена когато беше критикуван от медиите за неубедителни изяви. Тогава Ферлюсън застана твърдо зад него и каза, че е голям играч и твърдо вярва в него и всички млъкнаха, зашото Фергюсън каже, че е така, значи е така, всички млъкнаха, но тогава не свали доверието си от треньора, да беше направил повече усиля и нямаше да стои на пейката. Това не му е националния отбор, предлагат му титулярно място, капитанска лента и му се молят. Заприличва ми на Кр. Роналдо, недоуценен и нещастен.

сър

Не съм почитател на Бълбуков и никакъв не ми е. Истината обаче каквато и да е не трябва да се премълчава. Щом не ти трябва му кажи и се споразумейте .Юнайтед щеше да вземе 3 пъти повече пари и Бълбуков да е доволен в друг отбор.Да ама не. Не ме трябва, но ще го унищожа да го няма друг.Това е гадния ви сър-алкохолик. Бълбуков също си траеше за паричките, които няма как да не плащат всеки месец срещу тренировки.

Сръбски гъзолизец..... напоследък е доста слабичък - трябва солидно подмазване.... че току виж го закотвили....

Мама му да ... на српския циганин. Да научи Български и тогава да се жалва, че да не иде на врбе.

Сърбите за пореден път се доказаха като "порти", нема брато, нема како! Сърбинът си остава мизерник, нищо, че се прави на интересен 30-на години! А, "сър-а" да си гледа къра(градинката), хората на тия години стават само да поливат тревата пред дома си, само да не объркат маркучите! ;-) Яд ме е, че затри хубавите годинки на Бербатов, лансирайки плешивия си съгражданин.

Такива като Съра, мачкат всеки, който изкаже "лошо" мнение. Същото правят възпитаниците му. Колкото има хора да го зачитат, толкова, даже и повече са пострадалите и недоволните от него. Нека всеки да си казва мнението и после да смятаме. Какво е това, един да казва на друг, да не пипа съра? Истината е, че Съ4 Алекс никога мямаше да купи Бербато, но го измъкна от Ман Сити. Същото се опитаха да направят Юве в Италия. Когато един силен отбор иска нападател. Дригите влизат в играта. Съраси е пресметнал всичко. Той никога не е смятал да използва Бербо повече от необходимото.

Тоя боклук Бербатов дори не може категорично да каже какво му е отношението към скота. "Може би" бил го загубил. ами кажи го по ясно бе момченце, нищо че мълча година и половина.

Бербатов казал, че загубил уважение към САФ, но някак си не дава сметка, че всички фенове и целия футболен свят загуби уважение към самия него след циганиите, които сътвори.

Дъртия е тотално луд... Нашето момче има за какво да протестира...

Прав е Видич! Така се говори когато пряко зависиш от старчето. Той и Берба дума не обели против него докато беше в МЮ, а всички го наричаха с какви ли не думи, за това, че мълчи. Жалкото е сега че същите го обвиняват, че говори. Човещинка и сензацийка.

Бербатов трябва да публикува във facebook интервюто си: на български и английски. Това силно ще намали коментарите. Сега се коментират не неговите думи, а свободни преразкази на разни журналистчета.

Единсвеното, което Бербатов е казал е , че е загубил уважението си към съра. Това си е лично неговото мнение. Не е казал, че Съра е боклук или че "не става". А прост е загубил уважението си към него. Право е на всеки

Съра се разделя със скандал с всеки по-известен футболист, който не му уйдисва докрай и дори и малко не уважи диктаторския му нрав - да си припомним раздяла с Бекъм и Кантона, Роналдо също.

Не е коректно един пропаднал футболист да плюва по човек донесъл толкова много успехи на Манчестър Юнайтед и заслжил поради тази причина титлата Сър. И все пак като не забравяме, че плюващия е един провинциален лигльо, можем да му простим. Манталитет български......

Ти па кой си ? Много си отракан...

Да бе онзи изкукал некролог не го пуска да играе вие искате да му се кланим

Думата журналист може да се използва вече като обида! След като Бербатов се изказа доста меко за това какво мисли за Съра, знайни и незнайни журналисти го "цитираха" по цял свят - в резултат на това всяко изказване за Съра вече се свързва с него! Никъде не пише Видич да е казал Бербатов! Но всичко се вмъква в контекста!!! Ама от писачи

Рекорден трансфер, голмайстор на първрнството, креативен... и изведнъж на резервната скамейка в апогея на спортната му форма... Най-мекото което може да се каже по адрес на треньора е "разочарование"! Лично за мен тук прозира лична вендета на съра! Може нашето момче да е пипнало дъщеря му... ;)

донесъл е съра, но това беше. Всеки трябва да разбере кога му изтича времето и овреме да си тръгне. Твоят сър, от тук нататък ще ви носи само калъфки. Ман. Юнайтед върви по нанадолнището както Ливърпул вървеше преди 20 г. и за съжаление продължава да върви. Брой 20-25 г. и децата ти може и да видят Юнайтед пак шампион.

Нанадолнище? А нанагорнище? Къде го учихте този български, бе хора?...Нанапред, наназад...

прав си граматипичков. Прав си, не знаем български защото съм с осми клас, нямях време да уча от тренировки и ходене по стадионите. Но, според мен това е спортна новина, не литературен форум, та такива учени като тебе да раздават акъл. За учени има други новини, за бизнес, за култура, айде остави ни тука по простите да си пишеме както си искаме.

Нека да позная:фен на Ливърпул.За съжаление не си прав обаче,тези приказки ги слушам от такива фенове вече 15 год.,но нищо не се променя те продължават да бъдат най стойностния отбор в Англия.А да кажеш че ще носят само калъфки си е направо смешно. Само се обоснови защо и може и да ти повярвам.

Като гледам Съра, внучка му ще да е, дущеря му сигурно е на 40, 50 години.

Mnogo pravilno kazano ot kapitana !!!!

majmuncho

Never question Sir Alex! Vidic leaps to United boss's defence after Berbatov slur ----------- Vidic said: 'He is an inspiration for us. When you look at his 25 years here you see that every year he has that hunger to win games. 'His positive energy he has sent to us. He has set up that mentality in the dressing room. Not just in games but on the training ground. This is important. 'And if you look over the years, Manchester United have won so many games in the last minute. Thats not coincidence. 'This is what the manager is asking from the players. To always go for the win. You are never happy with the draw. You are always going to the end and you never stop.He is really a person who knows how to deal with people. 'I think this is a very important thing - how to deal with the players and what to expect from individuals. 'You cannot be the same with every player and he knows the way to get the best out of the players. This is the best part, I would say, of him.' Read more: link УНИКАЛЕН ПРЕВОД ОТ Футбол / Юлиан Ангелов / - Благодаря ти Юлиане ... велик си! :)))) Не поставяй под въпрос Сър Алекс! ... това не го е казал той а е заглавието на статията :) но не пипай просто кефи :))) България е пълна с "журналисти" търсещи сензация ... колкото по некадърни толкова по пискливи :)

Hey amigo, while you are taking some words from "who said what " - i will tell you one time and one time only.Such staff like you and your favorite Berbo are good enough for the garbage bin.How long you need to see that Berbo is zero. A?

Човек оправи си английския и тогава го използвай! Ставаш за смях!

Видич, не се подмазвай на Съра!

Освен посредственост и непрофесионализъм съчетан с мързел Бербо показа ,че е и непочтен. Вместо да благодари ,че го държаха на скамейката и му даваха 5 шапки пари вижте как се отнася.Ако това не е наглост -здраве!

majmuncho

за теб думата "просто" може да се ползва във всичките и смисли :) идея си нямаш колко примитивно оценяваш ситуацията :)

не си "majmuncho", а МУНЧО